Το ΙΕΚ Βεροιας στη Διημεριδα Νοσηλευτικης

Την Πέμπτη 20-11-2014, στα πλαίσια της ολοκληρωμένης και πολύπλευρης προσφερόμενης κατάρτισης, το τμήμα Νοσηλευτικής Μαιευτικής του ΔΙΕΚ Βέροιας πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στις εργασίες της 2ης Νοσηλευτικής Διημερίδας με θέμα "Η Νοσηλευτική Επιστήμη στη Φροντίδα της Υγείας και της Ασθένειας" που διεξήχθη στο Χώρο Τεχνών-Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Βέροιας.


Οι σπουδαστές υπό την επίβλεψη των εκπαιδευτών τους παρακολούθησαν το πολύ ενδιαφέρον Κλινικό Φροντιστήριο "Πολλαπλές ή μαζικές καταστροφές-Από τον τόπο του ατυχήματος μέχρι την οριστική θεραπεία" για το οποίο συνεργάστηκαν πολλοί φορείς όπως το ΕΚΑΒ, η Τροχαία, και η Ελληνική Εταιρία Επειγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας με επικεφαλεις τον Αναπληρωτή καθηγητή Χειρουργικής του ΑΠΘ κ. Απόστολο Καμπαρουδη, τον Επιμελητή Α' Χειρουργό του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου κ. κωνσταντίνο Φορτουνη, και τη Διευθύντρια του Αναισθησιολόγικου της Μονάδας Γιαννιτσών του Νοσοκομείου Πέλλας κα. Γεωργίαδου Θεοδώρα.


Το ΔΙΕΚ Βέροιας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους διοργανωτές για την άψογη επιμέλεια της διημερίδας και για την ευκαιρία που δώσανε στους σπουδαστές μας να παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο τη διάσωση και τη φροντίδα ατυχήματος.  


(φωτος : veriotis.gr)

 

Χρήσιμες Πληροφορίες

...

Περισσότερα...

Πρακτική Άσκηση

...

Περισσότερα...

Photo Gallery

...

Περισσότερα...