ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (Δ.Ι.Ε

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

1. είναι απόφοιτοι του 4ου εξαμήνου φοίτησης των προσφερόμενων ειδικοτήτων

2. δεν πραγματοποιούν πρακτική άσκηση ή δεν έχουν λάβει απαλλαγή από αυτή και

3. βρίσκονται εκτός απασχόλησης (κατά την ημερομηνία εγγραφής τους στο τμήμα Μαθητείας και καθ? όλη τη διάρκεια του Προγράμματος Μαθητείας Ι.Ε.Κ.)


Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αιτήσεις από την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 12:00. Η αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο https://mathiteia.it.minedu.gov.gr/. Σημειώνεται ότι κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα υποβολής μίας αίτησης συμμετοχής με επιλογή δύο Δημοσίων ΙΕΚ στα οποία θα λειτουργήσει Τμήμα Μαθητείας της ειδικότητάς του.


Ο Προσωρινός πίνακας κατάταξης των υποψηφίων θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Δ.Β.Μ.Ν.Γ. (www.gsae.edu.gr) και στις ιστοσελίδες των Δημοσίων Ι.Ε.Κ.στα οποία θα πραγματοποιηθεί η μαθητεία την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017.


Σε περίπτωση που ο αριθμός των υποψηφίων είναι μεγαλύτερος από τις προσφερόμενες θέσεις ανά ειδικότητα, για την επιλογή των καταρτιζομένων η κατάταξη γίνεται βάσει του Μέσου Όρου (Μ.Ο.) της βαθμολογίας του τρίτου και του τέταρτου εξαμήνου κατάρτισης (Γ.Μ.Ο.Β. εξαμήνου, σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας των Ι.Ε.Κ.). Σε περίπτωση ισοβαθμίας λαμβάνεται υπόψη ο Μ.Ο.βαθμολογίας του 4ου εξαμήνου κατάρτισης. Η κατάταξη των υποψηφίων γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω του πληροφοριακού συστήματος.


Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο site: http://gsae.edu.gr/

Στην παρούσα φάση η μαθητεία θα πραγματοποιηθεί σε συγκεκριμένα ΔΙΕΚ και για ορισμένες μόνο ειδικότητες, γι αυτό ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ.


Σύστημα Επιλογής Καταρτιζομένων σε Δ.Ι.Ε.Κ του ΥΠ.Π.Ε.Θ. για Μαθητεία


Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων


Οδηγίες χρήσης της εφαρμογής


Συχνές ερωτήσεις


Ειδικότηες και Δ.Ι.Ε.Κ. Μαθητείας


Στοιχεία επικοινωνίας Δ.Ι.Ε.Κ.

 

Χρήσιμες Πληροφορίες

...

Περισσότερα...

Πρακτική Άσκηση

...

Περισσότερα...

Photo Gallery

...

Περισσότερα...